Sjuk

Som avslutning på en lång och intensiv månad har jag gått och blivit sjuk :( . Ont i halsen, feber och nu förkyld har gjort mig sängliggande hela dagen. Har nog inte haft feber på över 10 år så jag hade verkligen glömt bort hur hemskt det kan vara. Zombie min finaste sjuksyster har legat nära, så nära, hela natten för att hon känt att jag mått dåligt när jag växlat mellan att frysa och kallsvetas. Hon har varit jätteduktig hela dagen och delat kudde med mig när jag sovit så det märks verkligen att hon mognat. Runt eftermiddagen märktes det att det började krypa lite i benen på henne men tack vare fina vänner som Johanna fick hon följa med på deras långpromenad. Nu ska jag gå och lägga mig igen, inte för att det känns som att jag ens har gått upp idag ;) , så att jag blir frisk så snart som möjligt.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *