Söderköping BK

Idag satt det…nästan ;) . Idag visade jag och Ozzy att vi faktiskt i praktiken kan ta pinnar vilket känns fullkomligt underbart! Det kändes helt sjukt att kolla på resultatlistan och inte ha ett endaste tidsfel. Det är första loppet någonsin där vi håller oss inom tidsramen och då känns det väldigt tråkigt att det är loppet där Ozzy bestämmer sig för att hopp av på vägen ner från balansen. Trots det är jag så himla nöjd, både med Ozzy men också med de val jag gjorde kring min handling. Sen försökte jag tänka på att räta på mig, vara tydlig med armarna och berömma honom när han var duktig vilket Ozzy verkligen tog till sig och kämpade på lite extra så att jag inte gjort det mer innan är lite av ett mysterium. Vi slutade i vilket fall på en hedersvärd 5:e plats i agilityklassen med fem hinderfel. Vi fick en fin rosett och fint pris. Tyvärr kände jag mig initialt lite ledsen för att det inte blev någon pinne, för gudarna ska veta att jag kämpar och det hade betytt mer än vad ord kan beskriva att Ozzy och jag skulle kunna få en liten pinne.


finaste Ozzy med en väldigt glad matte

Hopploppet började katastrof då Ozzy vill ut från banan för att leta efter något ätbart som låg på marken…så då tog jag fram bollen och så körde vi banan med belöning framme. Känns som Ozzy redan blivit bättre på tävling tack vare att jag överraskar med belöning på plan. I agilityloppet kändes han så himla fokuserade och kollade inte runt nåt alls och skällde inte alls mycket.Här kommer film på agilityloppet :)

Avslutningsvis vill jag skicka ett megastort grattis till Johanna som äntligen plockade en till pinne med Java!!

4 Comments

 1. Anna med flock maj 26, 2013 9:01 e m  Svara

  Förbaskat bra jobbat, himla synd på hinderfelet… men tänk så otroligt långt ni kommit! Jag hoppas verkligen ni får en pinne snart, det är ni så väl värda! Kram

 2. Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva maj 27, 2013 11:48 f m  Svara

  Jättebra jobbat! Förstår att det känns trist med femfelaren, men att ni tog er runt inom tiden är ju en seger i sig :D

 3. Helene maj 28, 2013 12:30 e m  Svara

  Va kul att det gick så bra!! Snart blir det en pinne för er oxå :)

 4. Stina maj 30, 2013 10:31 e m  Svara

  Vilken fart han fått, bra jobbat!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *