Agilitytävling

Idag åkte vi långt för att tävla, nämligen till Lindesberg. Det var en väldigt välorganiserad tävling och den flöt på riktigt bra och gick jättesnabbt. Det är något jag verkligen uppskattar. Banorna var dock väldigt svåra och kändes för mig lite mer klass II än klass I. Det var många hundar som gick in i fällor och väldigt många rivningar. Det var inte många nollor i de olika klasserna vilket tydligt visade på att banorna var minst sagt utmanande. Värdet var dessutom väldigt kvavt och åska och regn hängde i luften.

Ozzy kändes väldigt påverkad av vädret och sprang långsamt idag. Han var mer fokuserad på saker runt omkring än på att samarbeta med mig…kul var att han tog slalomen bra men var lite långsam även där. Komiskt var att vi i andra loppet kom på en hedervärd 4:e placering med 17,81 fel! Då kanske det blir ännu tydligare hur svår banorna var när en poäng så hög som det kommer på fjärde plats! Jag är glad för placeringen för jag fick en leksak som jag velat ha länge :D
Vi struntade i sista starten för hundarna var inte riktigt med men nästa vecka väntar många fler chanser :)

1 comment

  1. Anna med flock maj 18, 2013 9:33 e m  Svara

    Bra jobbat att komma på fjärdeplats med så svåra banor, ni är duktiga!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *