Agilitytävling

I lördags var Ozzy och jag iväg till Stockholm för att tävla lite agility. Jag jobbade till 04.00 och vi åkte hemifrån kl 5.15 så jag var minst sagt trött under dagen men på nåt sätt gjorde det inget för det var bara så himla kul att vara ute och tävla agility igen. Vi hade inga kanonstarter direkt men kul hade vi. Jag var för första gången på lääänge inte alls nervös utan hade roligt hela tiden. Kanske berodde det på att jag var så himla trött men jag tror faktiskt inte det :) . I agilityloppet vägrade Ozzy på en tunnel och jag var alldeles för seg i ett blindbyte så han tog inte långhoppet vilket slutade i tre vägringar. Annars hade han rätt fin fart och fram tills han vägrade tunneln kändes det som att det nog skulle kunna gå vägen men som det så ofta blir när något går fel så gav jag upp och då gick allt åt skogen. Hopploppet ”nollade” vi, alltså inga hinderfel men ca 10 tidsfel. Han var riktigt seg och ofokuserad men det kändes ändå helt okej. Efter vi var klara satt jag och visualiserade hur dessa banor hade varit att köra med Zombie och jösses vad kul det hade varit :D . Med henne kommer jag i alla fall inte behöva oroa mig för om hon kommer springa eller inte ;) . Nästa tävling blir redan på lördag och då hoppas vi på ännu bättre resultat för både mig och Ozzy samt Johanna och Java.

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *