Badpremiär

Idag har varit en minst sagt konstig dag rent sömnmässigt och det är ett under att jag fortfarande är vaken. Var vaken i 22 timmar i sträck eftersom jag jobbade natt, sen hann jag sova i max 1,5 timmar innan det var dags att ge sig av till Norrköping för Javas MT som för övrigt gick bra och hon blev godkänd, jippi!!!! Det var så kul att se henne och även fast hon inte är min var jag så himla stolt :) . Jag var rätt seg när jag kom hem vilket är förståeligt så även att jag bestämt mig för att inte sova något mer så däckade jag i två timmar när jag kom hem. För att komma igång gick jag ut för att köra lite agility med Zombie men Zombie var som en spegelbild av mig vilket var seg och sävlig. Men vi hade kul ändå men någon struktur på träningen var det knappast :D . Efter det bar det av för att inviga badsäsongen för hundarna! Ingen av mina är väl några superfans när det kommer till att simma runt och ha sig men Ozzy simmade några korta längor efter en leksak och Zombie simmade faktiskt två gånger och det här var hennes första simtag så jag är väldigt nöjd. Hon vågade inte riktigt hoppa ut i vattnet och sen vet jag att hon inte vill konkurrera med Java om leksaker utan släpper dem hellre. Ikaros min lilla badkruka var i och doppade sina söta tassar några gånger men simma tror jag aldrig han kommer göra, men vad gör det så länge han är nöjd. Nu ska jag ÄNTLIGEN få gå och lägga mig och sova en HEL natts sömn, underbart! Jag avslutar med alldeles för många bilder :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *