Agilitykurs

Idag startade agilitykursen för Lydia. Jösses vad kul det var! Som vanligt var jag jättenervös tills jag kört första varvet sen släppte det mer och mer. Jag har fått med mig hur mycket bra tankar som helst och känner mig mer inspirerad än någonsin! Ozzy var så himla duktig och hade jättefin fart hela kurstillfället och det är väldigt stort eftersom vi höll på i över två timmar. Det var en väldigt trött matte och hund som åkte hem efter kursen.

På kursen tränade vi på byten och placeringar och jag fick verkligen flera värdefulla tankeställare. Jag måste vara tydlig i bytena och tänka på vart jag vill/bör stå. Vi pratade även en hel del om hundens väg vilket jag tänker alldeles för sällan. Sen ska jag även försöka lite på honom mer och släppa honom mer samt våga stå still i mina byten och vänta in honom. Detta kräver timing vilket vi får träna på att få. Fick en övning av Lydia som vi ska träna på för att få till snävare svängar och byten.

När jag kom hem var jag så inspirerad att jag gick ut och tränade lite med Zombie också. Vi tränade mest tajta svängar och att söka hinder. Hon är så himla duktig fast idag blev hon fort trött i knoppen så det blev bara ett kort pass :) .

Annars är jag rätt trött efter att ha jobbat 54 timmar förra veckan. Nu ska jag bara jobba två dagar den hör veckan och sen är det ledigt i fem dagar, underbart! Nästa vecka ska jag klippa håret och planen är att klippa det riktigt kort och lägga in lite cool färg. Känner mig riktigt nervös men om man aldrig vågar så vet man ju inte om det passar. Och hår växer ju ut som tur är :D

1 comment

  1. Lise-Lotte Rocky & Sigge april 22, 2013 10:13 e m  Svara

    Det lilla jag såg av er från min ände av planen såg jättefint ut Sara! Han hade jättefin attityd och du jobbade på superbra!
    Härligt jobbat! Nu sover vi gott inatt va?! :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *