Följsam

Det har varit en fullspäckad dag idag vilket alltid är kul. Zombie fick gå ett spår efter promenaden och hon var duktig. Det märks att mitt  ihärdiga spårande har gett resultat. På kvällen har Johanna och jag invigt rusta-agility och jösses så kul det var. Zombie är så himla följsam och läser min kropp hela tiden. Dock skapar det problem när hon följer minsta vink på en millisekund men vilket lyxproblem. Tränade på tajta svängar men allt som ofta svänger hon innan hindret för att jag visar med underkroppen att vi ska åt andra hållet. Hon är snabblärd så hon lär nog snart lära sig att även kolla på mina armar också :D . Jag måste verkligen träna på att våga mer och sluta tveka. Jag måste tänka fram helhjärtat när jag ska fram eller trycka ut henne med kropp och själ när jag vill ha ut henne. Jag kan inte haffsa runt. Det blev tydligt för när verkligen satsar och ger allt då blir det nästan bara rätt, konstigt va? ;) Vi tränade slalomallé också och där är lyckandegraden 100% vilket är bra. Hon är bara för rolig att köra agility med :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *