Träningsträff

Idag var det träningsträff med fätorpet’s kennel inplanerat men tyvärr blev det bara jag, Johanna och Nina våra uppfödare. Det var väldigt trevligt ändå men det hade varit extra kul att träffa några fätorpare till. Som tur är är det ju snart dags för vallningshelg så då hoppas jag på att det blir några fler än idag :D . Idag lade vi spår och tog en promenad. Zombie fick träffa mamma Movi och var så pluttig, så pluttig. Spåret gick väl inte kanon men nu när jag smält det lit var det inte så himla dåligt trots allt. Hon fick ingen bra start så det tog helt enkelt lite tid för henne att komma rätt. I efterhand borde jag samlat henne bättre i början men det är lätt att vara efterklok ;) .

Vi var också och kollade på brukslydnad på NBK. Jag känner mig faktiskt lugnare efter att ha sett en riktig tävling där det fanns ett stort spektra av kvalitet på momenten. Det var på nåt sätt skönt att se att alla inte har perfekta moment eller perfekta hundar. Det fick mig att känna att även jag och Zombie kan platsa på en brukstävling i framtiden :) . Jag har känt mig så himla opepp på lydnaden ett tag nu men det här gav faktiskt en nytändning. Extra nöjd är jag med Zombies passivitet. NBK är för henne en helt ny miljö och det är klart det var lite gnäll och lite rastlöst ibland men stora delar av tiden var hon verkligen jätteduktig och låg ner så himla fint <3

1 comment

  1. Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva april 14, 2013 9:37 e m  Svara

    Jag har fått tillbaka lydnadspeppet efter att ha haft en paus fylld med freestyle istället :)

    Det blir ju så mycket nötande och pillande i lydnaden, så det är nog bra med en paus för båda emellanåt så man hittar suget och även får nya idéer till att ta sig framåt under tiden :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *