Drottningen på spår

Plötsligt händer det! Allt bara lossnar och faller på plats. I veckan har vi spårat tre gånger och en till blir det på söndag. Onsdagens spår var klockrent. Hon hade ett jättefint tempo och var så himla självsäker. Det blev även en ordentlig svårighet i from av en stig. Hon drev iväg på stigen i ungefär 2,5 meter men insåg snabbt att hon var fel ute och vände tillbaka och hittade rätt ingen. Vi avslutade med kamp och det ska jag fortsätta med för det är verkligen det bästa hon vet. Dagens spår var nästan lika bra och det märks att hon vet vad hon ska göra nu. Spåret idag gick i en böj men det klarade hon galant! Jag är så nöjd med min flicka och nu går hon under namnet Spårdrottningen ;) . Men vi ska fortsätta att skynda långsamt :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *