Ett gott skratt förlänger livet

Var inne på min gamla blogg och läste lite och hittade ett roligt inlägg. Jag har varit arbetslös en gång i mitt liv och ser gärna att det förblir den enda gången, speciellt när folket på arbetsförnedringen ;) vill att jag ska söka jobb som detta. Om jag kunde något av det nedanstående hade jag inte använt det på ett jobb med en timlön på kanske 100 kr/tim :D

”Platsbeskrivning (Delar av den, blir för långt om jag ska skriva ut hela): Vår mediala telefonlinje har blivit en stor succé. Vi planerar en stor ökning och söker därför dig som är medial/clairvoyant eller redan arbetar som medium, tarottolkare eller liknande. Önskvärt är att du kan något av följande: Se in i framtiden, se tidigare liv, kommunicera telepatiskt med djur, tyda drömmar, lägga tarot, ha kontakt med andevärlden mm. Kan du även hitta bortsprungna djur och/eller borttappade saker är det ett plus.

Handläggaren gick verkligen inte att resonera med när jag sa att jag inte kände mig bekväm att söka ett jobb som detta då jag ansåg att jag inte besatt några av dessa ”egenskaper” men hon insisterade och menade på att hon kände personen som hade företaget och visste att någon med mina erfarenheter skulle passa perfekt för denna tjänst.”

2 Comments

  1. Helene april 12, 2013 9:54 f m  Svara

    Haha att de ens rekommenderar nån att söka det jobbet! Känns ju som ett skämt om man skulle få jobbet och verkligen inte tror på något av de där… :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *