Motvind

För tillfället är livet lite motigt och det känns som dagarna bara går och inget vettigt blir gjort. Jag älskar mitt jobb men tyvärr är min kropp inte så glad på grund av de tider jag jobbar. Magkatarren hänger i luften och igår hade jag tre anfall. Det har varit en intensiv påsk med mycket aktiviteter och jobb och mellan det alldeles för lite sömn. Jag är konstant trött känns det som men jag vill ha mer energi, jag vill träna mer med Zombie, jag skulle vilja träna mig själv också men inget blir av känns det som.

Jag hatar negativa spiraler så för att försöka vända detta ska jag släppa kraven men också utnyttja de stunder då lusten och energin faller på. Jag är fortfarande inne i en stor omställning och det finns ingen stress, det kommer ta ett tag att vänja sig vid att jobba natt. Jag vill försöka fokusera på det positiva i det istället som faktiskt är att jag är hemma på dagarna vilket jag älskar. Jag är fri att göra massor skoj med hundarna. Jag måste bara hitta ett sätt att ha energi kvar till att göra det jag vill också. Tyvärr har jag en tendens att lägga en massa krav på mig själv. Jag har en tendens att jämföra mig med andra och vad de uppnår. Tänk vad energi jag skulle spara om jag slutade tänka så mycket på vad andra gör och inte gör och istället lade den energin på mig själv. Framförallt skulle jag vara lyckligare och mer nöjd med det jag faktiskt uppnår.

Imorgon är planen att lägga spår. Då ska jag tänka på att:

  • försöka ha så lite störningar som möjligt
  • skynda långsamt

 

2 Comments

  1. Jeanette, Sly, Maya & Joy april 3, 2013 12:19 e m  Svara

    Det tar absolut ett tag att vänja sig vid omställningen att jobba natt! Du är ju medveten om sakerna så då går det ju verkligen ngt att göra åt samt sedan få en rytm som passar dig! Jag har börjat jobba efter ”valpsemestern” och är mkt mer seg & trött än jag brukar… det tar ett tag & komma in i rutinerna. Ha så KUL i spårskogen! :-) Kram!

  2. Helene april 3, 2013 12:25 e m  Svara

    Inte lätt att hinna med allt man vill ibland! Men lycka till med spårandet i alla fall! :) här kommer det dröja länge innan vi kan spåra i skogen… Får nöja oss med att spåra på parkeringar ett tag till :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *