Lek, lek och åter lek

Zombie och jag bara leker och leker! Hemma busar vi bara vi två, utan leksaker och annat konstigt ;) . Zombie älskar att busa och brottas med matte :D . När vi tränar kampar vi som sjutton med så många olika leksaker vi kan hitta från den gamla leksakslådan och ibland kaster vi bollar och annat kul som man gladeligen springer tillbaka med till matte. Jag ÄLSKAR att leka med Zombie och jag inser nu när jag har en hund som faktiskt vill leka vilken otrolig tillgång det är. Det är relationsbyggande, bättre inlärningsmässigt (i många fall) och framförallt ROLIGT!! Jag blir så full i skratt ibland över hur roligt hon tycker det är. Det är roligt att vinna, det är roligt att när matte vinner, det är kul när matte springer i väg det är roligt när matte knuffas och puttas, allt är verkligen roligt om man är en lekglad hund :D . Det här var min lilla hyllning till lek med hund :) .

Under dagens träning tränade vi kontakt och stadga. Jag avslutade med lite fritt följ som kändes KANON! Hon var superfokuserad i alla svängar och svepte inte ur position efter en endaste sväng.

Ozzy mår jättebra nu! Helt underbart att se. Under dagens promenad var han full av energi och busade som sjutton och sprang runt och hade sig. Hand tiggde godis av Johanna och gjorde sig till. Härligt att se honom må så himla bra. Jag tror all vila gjort honom gott! När vi gick in för att träna med tjejerna skällde Ozzy i bilen för han också ville följa med vilket är första gången i hans fem år långa liv han gjort det :D . Det känns ändå som rätt beslut att skippa tävlingen imorgon även fast han känns pigg idag. Vi kan använda hans nyfunna energi till att gå en lång promenad istället för att frysa tillsammans i ett kallt ridhus :) .

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *