Bilder och inställd tävling

Ozzy är fortfarande dålig och bajsar fortfarande blod. Han är dessutom låg och känns väldigt trött. Utifrån det, och att Johanna legat sjuk i maginfluensa, så kommer vi inte åka och tävla på lördag. Det känns helt klart som rätt beslut och då får verkligen Ozzy chansen att ta igen sig. Det är inte värt att riskera att vi hamnar på ruta ett igen nu när det känns som det går lite åt rätt håll med hans mage.

…och så lite bilder från när det inte bara snöade och blåste utan när det faktiskt var lite sol också :)

2 Comments

  1. Lise-Lotte Rocky & Sigge mars 20, 2013 3:46 e m  Svara

    Men lille stackarn då :( Hoppas han kryar på sig snart! Även Johanna såklart, men det brukar ju gå över ganska fort på folk ;)

  2. Anna med flock mars 20, 2013 3:51 e m  Svara

    Tråkigt att han fortfarande är dålig, och Johanna med…vilket oflyt! Hoppas alla snart mår bra igen, klokt beslut att låta honom vila även om det är tråkigt. Det viktigaste är ju att det känns bra för er.

    Härliga bilder på de vackra fyrbenta!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *