Jäkla knä!

Den senaste tiden har jag fått mer och mer ont i ett av mina knän. Efter dagens agilityträning är det värre än någonsin och jag har svårt att böja det överhuvudtaget…det sista jag vill ha är ett skadat knä :( . Jag hoppas det håller ihop under morgondagens tre lopp men jag är ärligt ganska skeptisk. Jag är i vilket fall väldigt peppad inför imorgon och jag hoppas verkligen det sitter imorgon. Så mycket som vi nött slalomen så borde i alla fall det sitta någorlunda kan jag tycka :D . Men jag är stolt över Ozzy i vilket fall för han kämpar så gott han kan utifrån sin egna förmåga.

Vi hyrde ridhuset idag för lite agilityträning. Jag hade satt ihop en liten bana som skulle funka för alla tre hundar som skulle köra. Början var en raka som gick över i en liten rundbana som passade perfekt till Zombie. Hon och jag hade ett kanonpass men det är dags för mig att komma igång med min egna träning så jag kan hålla måttet med min tjej för ibland går det ruskigt fort :) . Resterande av bana innehöll slalom och ett staket och lite annat och Ozzy fick bara köra två varv ett från båda håll. Vi var felfria båda varven och han var duktig men jag hade önskat lite bättre fart. Han tog slalomen relativt självständigt så jag är väldigt nöjd med framstegen vi gjort där :) .

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag är pigg och fräsch imorgon :D

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *