Finbesök

Idag var min barndomsvän Linn i stan och hälsade på så vi passade på att ta en promenad och umgås lite. Hon hade med sig Charlie så det var inte bara jag som fick återse en gammal vän utan även hundarna. Jag kan sammanfatta det med att Zombie är kär i Charlie. Äntligen, en hund som vill busa lika mycket som hon själv. Jösses vad de har busat och haft kul, både ute och inne. Zombie har inte så många hundvänner och i min lilla flock är det inte så mycket bus så egentligen har hon bara Java att leka med. Jag tror inte det går någon nöd på henne men det är klart det var kul att se henne busa loss lite med en hund som är lika ihärdig som hon själv. Nu ligger hon utslagen vid mina fötter stackarn :) .

2 Comments

  1. Elin mars 4, 2013 8:28 e m  Svara

    Jag bara måste säga det jag tänker varje gång jag ser en bild på Zombie: FY FAN VAD HON ÄR FIN! Jag bara älskar hennes uttryck, hennes teckning och attityd! <3

  2. Linn mars 5, 2013 4:22 e m  Svara

    Vad bra bilderna blev!! Supersöta bilder på supersöta hundar :) Charlie var helt slut sen, försökte leka men orkade inte :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *