Den perfekta värden

Zombie älskar när vi har besök och behandlar dem, enligt henne själv, som en god värd ska, eller inte ;) . Idag var jag hundvakt en liten stund åt Max och Java. Java var inte intresserad av Zombie idag och undvek henne så gott hon kunde. Zombie är dock svår att undvika och är ihärdig som en terrier. Idag var det visserligen Max som fick ta den värsta smällen från den lilla terroristen. Zombie är helt övertygad att alla som kommer hem till oss är där för hennes skull och ska umgås med henne vare sig de vill eller inte, detta gäller både hundar och människor :D . Sen är hon dessutom väldigt givmild med sin matte uppmärksamhet…not! :D Nåde den hund som försöker ta Zombies matte ifrån henne ;) .

Jag har beställt nya halsband till gubbarna också. Jag kunde inte låta bil :D . Ozzy får ett i neonorange och svart och Ikaros får ett i syrenlila och svart. Jag hoppas de blir snygga! Det blir födelsedagspresenter till gubbarna som båda fyller år inom de kommande två veckorna.

1 comment

  1. Johanna februari 25, 2013 7:59 e m  Svara

    Finaste djuren! Tack för hjälpen!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *