Lättkränkt

Zombie är om något lättkränkt. Hon blir enligt henne själv kränkt varje gång jag sätter på henne sele eller halsband. Jag trodde nog att det skulle vara något övergående och att hon skulle vänja sig, men icke. Hon ser superförnärmad ut varje gång selen åker på med svansen högt upp i vädret och stel som en pinne. Här om dagen när jag skulle ta hennes mått för att jag ville beställa ett halsband fick jag samma reaktion. Det var det värsta hon varit med om och var allt annat är medgörlig. Det ger dessutom inget att blir arg eller irriterad för då blir hon bara flamsig och hoppig vilket inte gör det lättare att ta på henne grejerna. Jag kan bara föreställa mig hur hon skulle reagera om hon som Ozzy var tvungen att ha en heltäckande kostym på sig :D . Ska tillägga att när väl selen eller halsbandet är på och hon får skaka av sig upplevelsen så är allt frid och fröjd igen :) . Nu är i vilket fall ett halsband beställt till den lättkränkta damen och det blev ett neongrönt band med svart foder och svart text. Halsbandet är redan klart och jag har fått se en bild på det och jag är supernöjd! Det blev riktigt coolt och snyggt :D . Bild kommer snart!

 

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *