Slalomträning

Först ut vill jag tacka för alla bra och konstruktiva kommentarer kring apporten och platsen! Det är underbart att få feedback på det vi gör och jag ska testa alla era idéer och uppslag så återkommer jag med ny film på utvecklingen :) .

Den senaste tiden har Ozzys agilityträning bestått av i princip enbart slalomträning och då endast högerslalom som har varit vår stora svaghet. Det känns helt underbart att vi gjort jättestora framsteg! För många andra kanske det inte ser så märkvärdigt ut men för oss är det en enormt stor prestation. Slalom och Ozzy har inte alltid gått hand i hand om jag uttrycker mig milt :D . Under dagens träningspass fuskade han en gång och det var första gången. Dock körde vi bara fyra pinnar men å andra sidan har problemet varit att han går ur andra porten vilket vi kan jobba med i denna övning. Jag bjuder på en liten film från dagens träningspass :) .

Zombie fick också köra en del men jag kände mig lite seg idag så det blev aldrig någon bra känsla :( . Hon hoppade av misstag ett hinder som låg på 50 cm men gjorde det med vad jag kunde se vara en fin hoppteknik ;) . Zombie tycker agility är sjukt kul vilket gör passiviteten lite av en plåga men mot slutet var hon skitduktig och kunde ligga ner medan Johanna och Java körde. Jag är väldigt nöjd med henne träningsmässigt också men hon har inte riktigt fattat att hon ska mellan hinderstöden då vi enbart tränat att hon ska runda dem. Som Johanna sa till mig idag så tänker säkert Zombie att det inte spelar någon roll vilken sida hon springer på. Det ska vi träna bort illa kvickt ;) .

 

1 comment

  1. Jenny februari 16, 2013 10:44 f m  Svara

    Jag har än problem med högerslalom på min äldsta. Klokt av dig att få ordning på det :) Han går ju riktigt fint, lite extra boost här och där, fånga den!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *