Utveckling

Nu när jag äntligen hittat kontinuiteten i träningen händer det saker hela tiden och då blir det ju ännu roligare att träna. Det känns som det börjar växa fram en lydnadsnörd i mig även om jag är rätt säker att jag inte riktigt har det där detaljtänket som krävs om man ska komma riktigt långt. Å andra sidan har jag inga direkta långsiktiga mål med lydnaden utan vi kommer nog hålla på med det så länge det är kul, och just nu är det riktigt roligt :) . Idag tränade vi på ställandet och det var alldeles för länge sen så hon kom inte ihåg nåt. Vi fick börja om från början med att hon står framför mig och även det var svårt för henne för hon vill hela tiden söka in till fotposition (vilket i säg kanske kan ses som något positivt) men just idag var det kanske inte så bra. Hon vill också gärna sätta sig ner. Jag känner ibland att det är så mycket att träna på och så mycket man vill underhålla att jag inte riktigt hinner med allt. Kanske får det blir så att vi utökar till tre pass i veckan, jag tror i alla fall inte att Zombie tackar nej :D . Vi tränar lite hemma också men det borde jag bli bättre på!

Stadgan, som vi också tränade på idag, var om möjligt ännu bättre än sist. Jag kunde gå fram och klappa Java och prata med Johanna och han satt kvar som en sten. Jag kunde också kast leksak rätt långt utan att hon rörde sig. Duktig tjej!

 

1 comment

  1. Heléne januari 30, 2013 4:30 e m  Svara

    Åh va ni är duktiga. Jag tränar typ aldrig just nu känns det som.
    Men nu när jag ändå sitter här beklagar mig så ska jag kanske köra ett kort inomhuspass istället ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *