Rosettjakten

Ingen pinne idag heller ;) men massor bra grejer jag tar med mig som inte är resultatinriktade. Första loppet var ångestladdat. Jag var nervös som sjutton och istället för att säga åt honom att jobba på känns det som att jag desperat peppade honom och han svara inte så bra på det. Hans fart var medioker och vi fick fem fel då han helt stannade innan slalomen och gick in på fel sida. Vi hade dock en fin raka in i mål. Andra loppet som var en hoppbana var desto roligare. Det var hur många tunnlar som helst och som många vet tycker inte Ozzy om tunnlar. När vi gick in kände jag bara nu jäklar kör vi och han ska ta mig fan ta varenda tunnel so help me god. Det gjorde han! Och med fin fart dessutom! Sen vägrade han såklart på slalomen som säkerligen beror på mig då jag känner mig så osäker på slalomet hela tiden och går in med inställningen att han kommer misslyckas och då är det ju inte så konstigt att han gör det. Efter det kom en raka som nog Ozzy tolkade som att det var slutspurten för jösses vilken fart han fick. Det var nog första gången som jag känt att jag faktiskt måste springa på lite för att hänga med ;) . Dock ledde denna fart och min brist på handling att han missade en tunnelingång och då kände jag bara skit samma och belönade och gick ut. Jag är så himla nöjd med loppet och trots disk var det på många sätt ett av våra bästa lopp. Den stor skillnaden i det här loppet var att jag inte peppade på ett sätt som sa snälla snälla kan du springa ut mera springa nu hundskrälle, och det gjorde han mitt lilla bruna hjärta :D . Dessvärre blev inte loppet filmat men sånt är livet :) . Extra kul var alla det med alla som hejade på oss och det värmde verkligen när folk skrek på oss  <3

5 Comments

  1. Anna med flock januari 20, 2013 9:56 f m  Svara

    Kul att andra loppet gav sån fin känsla och fart :)

  2. Lisa januari 20, 2013 1:43 e m  Svara

    Lyckades jag inte trycka på play??? Herregud vilken tekniksopa jag är. Shame on me för det var ju ett superfint lopp!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *