Nerver

Det slår verkligen aldrig fel för jag blir alltid lika nervös när jag kollar på startlistorna inför tävlingar. Morgondagens tävling är inget undantag. Jag ska försöka hitta samma inställning som jag hade förra tävlingen och det är att vi kan!! Vi har förmågan att nolla ett lopp och jag ska peppa honom som sjutton med målet att jag ska vara så andfådd när vi kommer i mål att jag knappt ska kunna andas :D . Målet är i alla fall att vi ska plocka den där efterlängtade pinnen imorgon, inte för att vi är värda det (vilket vi också är såklart), utan för att vi kan :) .

Idag har jag träffat Lisa och Johanna. Vi tog en mysig promenad med alla hundar och idag fick även Ozzy vara lös tillsammans med Troll och det gick kanon! Vi avslutade med att träna lite lydnad men inspiration fanns inte riktigt där idag. Vi tränade lite ingångar, tuggade lite på apporten ;) och tränade på läggandet. Hon var alldeles för taggad och skällde en del vilket gör mig frustrerad och då skäller och gnäller hon mer. Det är i alla fall tydligt att skallen beror på mig för när jag känner mig frustrerad blir hon det också så det är viktigt att jag har en bra inställning när vi tränar. Jag ska inte klaga på att ha en hund med massor med driv och arbetsvilja för det är väldigt roligt :) .

Roligast idag var ändå att se Troll kampa med Lisa. Wow vilka framsteg de gjort under den här månaden! Det är väldigt kul att se :)

2 Comments

  1. Ida januari 18, 2013 10:30 e m  Svara

    Lycka till imorgon!! Jättefina bilder!

    Känner igen den där frustrationen vid skall.. Det blir som en ond cirkel.. :( Kan trösta dig med att man lär sig att koppla bort det och coola ner!

  2. Stina januari 18, 2013 10:56 e m  Svara

    Lycka till imorgon :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *