Slutet på en era

Imorgon är sista dagen jag spenderar som student på socionomprogrammet och efter det är jag klar med min 3,5 år långa utbildning. Det känns helt surrealistiskt och den här tiden har gått så enormt fort. Det är visserligen inte helt färdigpluggat för mig utan jag några rester kvar från tidigare kurser och sen har jag faktiskt sökt en kurs som heter Socialt arbete med ungdomar som jag hoppas jag kommer in på i vår. Jag har inte sökt några jobb än utan kommer jobba kvar som vikarie där jag är nu fram till i höst i alla fall. Sen har jag faktiskt funderingar på att läsa en KBT utbildning då det varit lite av en dröm sen länge men sen vet jag inte riktigt om jag är kvalificerad att läsa den och sen kostar en sån utbildning en del att läsa också. Men min tanke är i alla fall att läsa steg 1 i år om det går att lösa på något sätt. Jag tror jag skulle ha väldigt stor nytta av den utbildningen utifrån vad jag vill jobba som. Det känns i vilket fall både spännande och skrämmande att vara klar. Jag är väldigt glad och tacksam att jag vågade läsa den här utbildningen och att jag hittat ett yrke som jag vet jag kommer trivas att jobba med hela livet.

Klockan 12 ska rapporten vara inlämnad imorgon och efter det har jag planerat in lydnadsträning och promenad med Johanna och Lisa. På kvällen blir det bio med Magnus och brorsan och hans tjej. Vi ska se Django Unchained och jag har höga förväntningar på filmen, Tarantiono borde inte göra mig besviken ;) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *