Sju månader

Idag blir lilltjejen 7 månader. Den lilla tjejen är visserligen inte så liten längre om jag ska lita på vår våg som idag stod på 16,4 kg. Päls får hon bara mer och mer för var dag tycker jag så hon verkar inte frysa direkt :) . Det skulle vara intressant att veta hur hög hon är men det är så svårt att bedöma och jag har inte gett mig på att mäta. Skulle jag gissa så är det nog mellan 46-48 kanske. Hon är så vacker min flicka och har en fantastiska personlighet och imponerar på mig dagligen. Hon möter varje dag med en sån glädje att det är svårt att inte bli smittad av henne entusiasm.

Knastjejen, en ny porträttbilden kanske? ;)

 

2 Comments

  1. Jenny december 30, 2012 12:15 f m  Svara

    Herregud vilken päls! Vi har haft -30 i några dagar (veckor? Vem vet blir galen på att inte kunna vara ute ordenligt.) Tycker Lilja pälsade på sig lite, men inte i närheten av det där! :D

    Hmm. Lilja ligger nog kring 50 någonstans. Måste mäta henne även om det inte är helt lätt på egen hand, hon kanske är störst ännu, fast hon ser så valpig ut jämfört med sina systrar. Hon har tänkt vara svammelvalp för evigt :)

    • Sara januari 2, 2013 3:35 e m  Svara

      Ja, våra flickor borde byta päls med varandra för här behövs den inte :D . Vi har några plusgrader här till och med :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *