Lilja

Jag är inte så snabb alltid men för ett tag sen skickade jag äntligen iväg papprena för namnbytet så nu är jag officiellt en Lilja. Det känns mycket konstigare än jag trodde att byta namn och det kommer med all sannolikhet ta en stund att vänja sig vid mitt nya namn. Som så mycket annat har det ju inte hänt om det inte står på Facebook så nu har jag ändrat mitt namn även där. Nu väntar bara arbetet med att informera diverse ställen att jag bytt namn så att allt kan bytas ut. Det är skönt med transportstyrelsen som tar egna initiativ och skickar ut papper för nytt körkort så det gick i alla fall smidigt :) .

Idag har jag fixat lite med de sista julklapparna. Riktigt allt är inte handlat än men så gott som allt är klart. Jag har lite kvar att slå in men än känns det som det är gott om tid kvar för sånt. Det ska bli så trevligt i jul!

I söndags var det ju ridhusträning och jag hade lagt upp en plan för vad jag vill träna på men det blev inte alls som planerat. Istället blev det en bana som kändes alldeles för svår för oss. Inte så svår att vi inte skulle kunna ta oss runt men så pass svår att den inte skulle kunna ge oss möjligheten att träna på det vi behöver, vilket är fart och svängar. Jag längtar tills i vår när man kan träna när man vill och på vad man vill. Jag hoppas att jag och Ozzy kan få till lite bättre träning nästa vecka. Vi fick i alla fall avsluta träningen med att ta oss runt banan. Han var dock nosig, ofokuserad, hade dålig fart, gick ur slalomen flera gånger och vägrade nästan på en tunnel, så det var ingen höjdar prestation…

Zombie fick komma ut och köra lite i söndags hon också. Eftersom Ozzy var helt ointresserad i söndags var det extra trevligt att få ta ut min finaste tjej som jobbar allt hon kan för sin matte. Hon fick enbart testa lite runda för det fanns inte möjlighet eller plats till mer. Vi började med ett hinderstöd och körde sen vidare med att skicka mot ett till hinderstöd så att hon sprang som i en åtta. Hon vet att hon ska vidare och runda ett stöd till men hon stämmer inte alltid av med mig hur jag visar att hon ska :) . Vi avslutade med att runda två stöd bredvid varandra som stod när ihop och det klarade hon galant. Jag nöjde mig så då hon kändes rätt trött efter det så hon fick passivitetsträna efter det istället vilket inte alltid är så lätt när andra springer omkring och verkar ha roligt.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *