Top dog

Hierarkin har skiftat här hemma sen Zombie kom in i bilden. Gubbarna har ställt sig i ledet om jag uttrycker mig milt. Zombie styr med järnhand och är väldigt bestämd. Det är tydligt att hon är sin mamma Movis dotter :D . Det är väldigt intressant att studera kommunikationen mellan hundarna och i många fall är det Zombies ihärdighet som gör henne till segrare. De andra två har verkligen inte uthålligheten eller intresset och ger snabbt upp.

Ozzy har älskat Zombie sen första dagen hon satte sina tassar i lägenheten och har tagit på sig rollen som hennes beskyddare. Väldigt sött men också lite besvärligt. Ikaros å andra sidan har fram till för kanske en månad sen tyckt att hon är den största pesten i världen och ansett att hon ska hålla sig på behörigt avstånd och visa respekt men nu har även Ikaros mjukat och nu morrar han inte så fort hon kommer nära när han ligger och sover i sängen :D . Zombie har dock aldrig brytt sig speciellt mycket av Ikaros invändningar utan kört sitt egna race. Aussisar är verkligen underbara hundar som skapar så många komiska situationer att det är svårt att inte skratta. De har ett väldigt speciellt sätt att vara på och det kanske inte är för alla då de har en tendens att vara ganska intensiva och ”in your face” men jösses vad underbara de är och framförallt glada och gärna glada med precis hela kroppen, enda från nosen ut till svansspettsen. Har jag sagt att jag är rätt såld på rasen? :D

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *