Bästa tjejen!

Ensamheten som länge känts som ett omöjligt projekt känns nu så himla bra. Inom loppet av en vecka har hon varit själv två gånger i två timmar åt gången. Det känns underbart att få tillbaka lite frihet. Idag utnyttjade vi den friheten till att åka och storhandla :) . Hon är fortfarande lite ängslig precis när vi går och försöker följa med. Jag är jättenoga med att inte prata med henne minst 20 minuter innan jag går och om hon försöker slinka ut säger jag bara undan för då vet hon att hon ska backa. Hon är helt tyst när vi går och ser sömndrucken ut när vi kommer så det känns väldigt stabilt. Det känns som en sån otrolig lättnad att det äntligen funkar!

Bästa tjejen!

 

3 Comments

 1. Annika & Izzie december 11, 2012 8:34 e m  Svara

  Va kul att det går bättre och bättre! :D Det är så skönt att kunna åka iväg utan ”ångest” över hundarna.
  Izzie har varit själv med andra hundar i över två timmar helt utan problem, och en gång helt själv när jag gick till tvättstugan, även då inga problem.
  Kanske ett fätorpsdrag? ;)

 2. Hundvardag.se december 12, 2012 2:46 e m  Svara

  Hej hopp!
  Missa inte vår tävling där du kan vinna valfri produkt från DogArtist :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *