Österåkers BK

Idag bar det av till Åkersberga för agilitytävling. Jag hade satt upp lite mål som egentligen handlade mer om att hitta rätt attidyd. Jag önskar jag kunde säga att vi fick en pinne men så var inte fallet. Hopploppet nollade vi men hade 11.03 tidsfel. Kändes som väldigt mycket tidsfel och på den banan tror jag inte att jag hade kunnat tjäna in så mycket tid för att slippa tidsfelen. Agilityloppet var en härlig historia. Ozzy kändes pigg och på och sprang på riktigt bra. Trots det fick vi 0.34 tidsfel. Det hade inte blivit någon pinne även om vi nollat men psykologiskt hade det betytt oerhört mycket för mig men att ha den nollan utan tidsfel. Jag är trots allt väldigt nöjd med dagen och mycket tack vare det trevliga sällskapet :) . Nästa tävling blir inte förrän i januari  och tills dess ska vi träna mer slalom och fart :)

Det blir bara film från agilityloppet som jag är riktigt nöjd med :)

7 Comments

  • Sara december 11, 2012 5:41 e m  Svara

   Ja, det var verkligen Ozzyväder på tävlingen :D

 1. Elin december 10, 2012 10:18 e m  Svara

  Jäklar vilken fart ni har! Jättefint! Jag tycker det där var värt en pinne, du kan få en från skogen av mig för det loppet! ;)

  • Sara december 11, 2012 5:42 e m  Svara

   För Ozzys del går det nog lika bra med en pinne från skogen :D men jag hade hellre haft en sån där låtsaspinne ;)

 2. Anna med flock december 13, 2012 9:45 f m  Svara

  Jättefint! Synd på missad pinne såklart men väldigt fin attityd verkar han ha under loppet :)

 3. Stina januari 15, 2013 9:48 e m  Svara

  Hej! Vad kul att hitta någon mer som bloggar om agility med sin lapphund :) Tänkte börja följa din blogg så jag hoppas på fler inlägg framöver ;) Jag tränar också agility med mina och debuterade nu i helgen på tävling!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *