Men se det snöar!

Det snöar inte bara lite idag utan så mycket att allt de skottar bort är förgäves då det bara efter en liten stund ligger en massa ny snö igen. Sen blåser det ganska mycket också så det blir stora drivor.  Kommer behöva skotta fram bilen imorgon misstänker jag :D . Som ni ser har bloggen fått en ny design tack vare min finaste Johanna :) . Det känns kul med lite nytt måste jag säga och jag är väldigt nöjd med hur det ser ut.

Idag står det plugg på schemat men det går riktigt trögt. Sjukt mycket litteratur som ska läsas och så är det ju bra om man är lite inspirerad att skriva också och det är inte jag. Jag vill bara ut i snön och ha mysigt men det får vänta ett tag till men ikväll ska jag ut med Johanna och pulsa i snön med alla hundar. Efter det blir det nog att placera sig framför datorn igen :( .

Zombie tycker det är pest att jag bara sitter framför datorn och vill ha min uppmärksamhet hela tiden. Ute är hon minst sagt vild och vill bara att vi leker i snön. Det vill jag också men har inte riktigt tid :D .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *