Glada nyheter!

Om 7 skolveckor är Magnus och jag klara med vår utbildning. Det känns helt surrealistiskt. De här 3,5 åren har gått otroligt fort och har varit väldigt lärorika och framförallt roliga. Så i slutet av januari är jag färdig socionom och ska ut i arbetslivet. Både Magnus och jag har jobbat hårt under vår studietid för att öka våra chanser att få jobb och idag har vi fått lön för mödan då Magnus blev erbjuden jobba utan att ens behöva komma på intervju. Det känns helt underbart och det är en stor lättnad att åtminstone en av oss har en inkomst och jobb efter januari. Så ikväll blir det till att fira, gissningsvis med mat från Yogi, mums!

Zombie och jag hade med råge det värsta träningspasset någonsin igår. Hon har kommit i spökålder tror jag. Hon var väldigt påverkad av det mesta igår nere på klubben och istället för att bryta träningen och ta oss an miljön försökte jag traggla på med en hund som varken lyssnade eller var kapabel att koncentrera sig. Det blev en del skall kan jag säga så jag var inte nöjd. Jag hoppas på revansch ikväll på valpagilitykursen! Jag fick terapiprata om det med Johanna idag så nu känns det bättre :D .

Zombie har svårt att hålla sig och kan ibland behöva gå ut så ofta som en gång i timmen. Hon har även börjat bajsa inne från att aldrig ha gjort det innan. Är detta normalt? Jag har inte haft såna här problem med rumsrenheten med de andra hundarna så jag känner mig lite handfallen. När hon blir lite uppspelt har hon väldigt svårt att hålla sig och kan börja droppa. Någon som har några tankar kring detta och vill dela med sig?

4 Comments

  1. Linnea med Zumi och Norrie november 22, 2012 5:34 e m  Svara

    Jag tänker direkt att det är löp på gång när du beskriver att hon plötsligt är mycket mer upptagen med omgivningarna och sådär. Zumi började plötsligt kissa inne inför första löpet, och som yngre valp kissade hon lätt på sig när hon fick träffa människor hon tyckte mycket om (och fick därför hälsa utomhus ;) ). Men kolla först om hon har urinvägsinfektion, annars är det nog någon omställning i kroppen som gör att det strular sig lite :)

  2. Nathalie och Ayax november 22, 2012 6:05 e m  Svara

    Ayax kunde kissa på sig när han blev glad över att träffa någon när han var liten! :P tänkte annars också på löp eller möjligtvis urinvägsinfektion?

  3. Johanna, Max & Java november 22, 2012 8:40 e m  Svara

    Det kan inte bli bättre! JOBB :D . Grattis Magnus! Jag tror inte på löp, men kanske något annan infektion. Kanske använda fil trots allt :P . Eller ge henne lite C-vitamin :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *