Friskförklarad

Idag fick Zombie köra på som vanligt och hon visade inga tecken på att ha ont. Skönt att det inte var något allvarligt! Vi gick en promenad i mera lera och hundarna sprang som galningar och hade roligt. Efteråt åkte vi och tränade på klubben. Med Ozzy körde jag samma slalomövning som vi körde på senaste ridhusträningen (det är visserligen lite lite plats inne på klubben för att köra den). Jag fokuserade på högerslalomen och det gick riktigt bra. Han gick bara hur någon gång och det var när jag sprang för långt före. Kan vi ha den farten han har in i slalomen i den här övningen även på tävling ökar våra chanser för pinnar drastiskt :D . Jag har höga förväntningar på tävlingen i december och jag planerar att satsa allt!

Zombie tränade jag lite lydnad med och sen tränade vi på att runda hinderstöd. Hon är så himla rolig att träna med! Det märks att hon varit lite understimulerad nu när hon varit tvungen att vila så det känns skönt att se henne riktigt trött och nöjd nu ikväll. På kvällsrundan passade jag på att träna lite mer runda och ökade svårigheten ordentligt och skickade henne mellan 3-5 meter från stolpen och skickade sen vidare på en ny stolpe lika långt bort och hon klarade det!!! Så stolt! :D

1 comment

  1. Sussie november 19, 2012 10:44 e m  Svara

    Häftigt! Har precis börjat träna samma med Haven i en förberedande agilitykurs :-D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *