Orättvisa!!!!

Igår kväll busade jag med Zombie. Helt plötsligt var hon framför mina ben och jag råkade spraka henne på ett av hennes framben. Hon skrek – jag fick ångest. Hon vägrade stödja på benet så jag bar henne hem och så fick hon vila. För varje timme som gick på kvällen blev hon bättre och när jag rastade henne tidigt i morse gick hon helt rent i alla gångarter vad jag kunde se. Jag drog en lättnadens suck och gick upp och lade mig igen. När jag rastade henne igen på morgonen för hon någon idé om att springa fram till en människa så jag kallar in henne. Det som krävdes för att bromsa och ta fart mot mig fick allt att gå tillbaka och hon haltade igen i ALLA gångarter :( . Jag är så jäkla arg och besviken, varför behövde det här hända. Jag har pratat med Djurdoktorn och de tyckte jag skulle ha henne i sträng koppelvila tills hon inte haltar och sen ytterligare 10 dagar. Det blir ingen agilityträning eller kurs på ett bra tag vilket känns så himla tråkigt eftersom vi går en kurs. Värst är så klart att se henne ha ont. Jag misstänker visserligen att det är svårt att hålla en aussie på 5,5 månad stilla. Hon flänger runt som en hottentott och jag försöker vara där och dämpa henne eller hindra henne från att ta ett gigantiskt hopp ner från soffan. Sen känns det ju sådär att ha henne i koppel. Jag gissar att det kommer gå kanon i typ 2 dagar sen kommer hon väl streta som besatt. Jag får damma av det gamla flexikopplet men då är ju risken att hon får för mycket frihet. Jag känner mig så himla ledsen :( .

4 Comments

 1. Åsa o toktassarna november 15, 2012 10:37 f m  Svara

  Oh no :( Så tråkigt!

  Jag klev på Kaia i misstag en gång när hon var ungefär sådär gammal. Hon skrek helt vansinnigt, men det gick snabbt över. Hoppas det gäller Zombie med!

 2. Anna med flock november 15, 2012 10:46 f m  Svara

  Åh fy vad tråkigt….vilken otur. Hoppas verkligen det är snabbt övergående, kram!

 3. Karin november 15, 2012 11:00 f m  Svara

  Det låter som det är något som går över snabbt med tanke på att det försvann över en natt. Försvinner nog helt om hon bara inte rejsar som en tok!

 4. Heléne november 15, 2012 1:14 e m  Svara

  Såå tråkigt :( men jag tror det är snabbt övergående!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *