5 månader

Idag blir Zombie och hennes systrar 5 månader. Tiden går så himla fort och den lilla pluttiga valpen börjar nu bli en stor tjej. Vågen landande på 13,1 kg vilket var lite mindre än jag trodde men hon äter i alla fall nu så jag är inte orolig för det. Jag har varit i skolan hela dagen men nu på kvällen har hundarna fått busa av sig i kolsvart mörker när vi tog en promenad ute i Tinnerö. Det blir inga presenter när man vara fyller 5 månader :P men ett träningspass tycker jag hon är värd :D . Just nu håller jag på att lära henne att sitta vackert (mycket svårt hälsar Zombie eftersom man måste hålla balansen) och vacker tass :) .

5 Comments

 1. Annika & Izzie oktober 29, 2012 8:00 e m  Svara

  Så fantastiskt fin hon är, och så härlig päls hon verkar ha!! Hon och Izzie verkar ha väldigt olika ”pälstyper”, så jag undrar hur Izzies päls blir. Den är fortfarande kort, ”ullig” och väldigt mjuk.

  • Sara oktober 31, 2012 12:08 e m  Svara

   Zombie har fått mycket ”vuxenpäls” men även den är mjuk att klappa på :) . Zombie har en hel del valpull kvar också som jag försöker njuta av så länge den sitter kvar :) . Kram

 2. Gabbi, Edwin & Nixon oktober 31, 2012 5:40 e m  Svara

  Ojdå, redan 5 månader.. Tiden rinner verkligen iväg ;)
  Jag tycker inte du behöver tänka på hennes vikt. På bilderna ser hon ut att vara i bra hull
  och det är ju inte bra med för mycket fett på lille tösen heller!!!

  Kram på er

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *