Jag lär mig aldrig!

Jag har skjutit upp att skriva min examinationsuppgift i skolan och nu inser jag att den kommer ta mycket längre tid än vad jag trodde. Som att inte det är illa nog ska jag jobba sisådär 45 timmar nästa vecka…väldigt illa planerat från mitt håll men jag är som mest effektiv när jag har tidspress. Sitter och skriva för fulla muggar nu, eller kanske inte precis nu för nu bloggar jag ju :D . Det är farligt när man gör skola framför datorn för det finns alltid så mycket annat kul att titta på, till exempel andras bloggar eller Facebook.

Idag har vi gått en underbart mysig promenad i strålande solsken :) .

 

3 Comments

 1. Jenny oktober 28, 2012 8:30 e m  Svara

  Shit vilken päls Zombie har! Nästan som hon har inspirerats av Ozzy och Ikaros. :) Lilja har inte alls samma mängd, den är ganska tät (vi har ändå kring -10 så något måste man skydda sig med) men hon ser mer korthårig ut.

  • Sara oktober 28, 2012 9:47 e m  Svara

   Hihi, ja det är nog så att hon inspireras av sina andra flockmedlemmar som verkligen inte har ont om päls. Jag är själv lite chockad över Zombans enorma mängd päls. Du ska se att Lilja också får päls sinom tid :D

   • Jenny oktober 29, 2012 12:03 f m  Svara

    Jo, lite mer hade hon behövt om hon inte ska frysa ihjäl till vintern ;p

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *