Höst

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna på grund av magkatarr så därför har bloggen varit lite tystare än vanligt. Idag har jag mått kanon så vi åkte ner till klubben :) . Zombie fick två kortare spår. Ett som jag gick och ett som Johanna gick. Jag har haft lite problem med att hon hetsar fram i spåret och gärna tappar sin noggrannhet. Så för att få henne att samla sig och ta sin tid i spåret lade jag idag in godis.  Det hjälpte massor men ibland när hon tycker att hennes självförtroende är på topp vill hon gärna springa på och då tappar hon lätt bort sig igen. Vardera spår hade en liten vinkel i sig och dem tog hon perfekt så jag är väldigt nöjd måste jag säga. Hon måste bara lära sig att hon inte tjänar nåt på att stressa igenom spåren :) .

Ozzy fick köra lite slalom med fokus på fart. Han hade fin fart idag och som alltid tänker jag varför kan vi inte ha den här farten på tävling för då hade vi inte haft några tidsfel. Till helgen inoff tävling så ska jag lägga krutet på att pressa honom till max i slalomen. Jag ska inte fega!! Han var på g idag gubben och kanske är det för att han inte fått träna på ett tag. Han har vilat sig i form :D . Tror det hjälper att han har konkurrens nu mera i form utav en väldigt arbetsvillig aussie :) .

Tack för alla kommentarer kring Zombie och hennes vikt. Har tack vare Helenes kommentar insett att hon verkligen har vuxit på höjden i massor så att det absolut kan bero på det. Hon börjar få så himla mycket päls också. Speciellt fram runt halsen och på bröstet samt över ryggen. Hon börjar se lite speciell ut nu när hennes kropp ser jättestor ut och hennes huvud minimalt :D

Det var en underbar dag idag och solen tittade fram och då vill kameran med ut så en hel del bilder blev det idag. Vilka fina hundar vi har!

4 Comments

 1. Jenny oktober 23, 2012 5:46 e m  Svara

  Oj vad vuxen hon ser ut! Har tyckt att Lilja sett så vuxen ur i jämförelse med Vera hela helgen. Men hon är mycket ”yngre” i kroppen än Zombie och har definitivt inte i närheten av den pälsmängden. Hon är en nakenråtta trots flera minus och snö.

 2. Lise-Lotte Rocky & Sigge oktober 23, 2012 7:04 e m  Svara

  Haha, jag vet inte hur trött jag var igår och varför det inte kopplade när jag hörde namnet på din lille, men jag brukar ju minsann kika in här och titta med jämna mellanrum jag med :P Skyller på åldern ;)

 3. www.amino.dk augusti 14, 2018 9:53 f m  Svara

  Hey thee w᧐ᥙld yⲟu mijd letting me know which web host you’re working with?
  I’ve lоaded ypur blog in 3 completely different internet bгowsers and I must say this blog lozds a
  lot quicker tɡen most. Can you suggest а good web hosting proѵіder aat a reaasonable price?

  Many thanks, I appreciate it!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *