Skynda långsamt

Hon är så sjukt rolig att träna med min Zombie. Hon lever inte upp till sitt namn som tur är :P . Idag fick hon ett spår som var alldeles för svårt. Det blev tydligt att hon inte riktigt fattat vad det är hon ska göra. Hon hade visserligen ett jättefint parti då hon gick som en dröm men tyvärr var långa partier kantat av osäkerhet. Jag ska backa lite och göra det lättare för henne så hon får lyckas. Jag vet inte varför jag skyndat så för det finns ingen stress. Det viktigaste är att hon tycker det är kul. Jag betvivlar inte att hon kommer bli en superbra spårhund :) .

Jag har bara haft Zombie i 2,5 månader men det känns redan svårt att komma ihåg ett liv utan henne. Hon är min lilla skugga, min konstanta följeslagare. Det kanske upplev som de andra hundarna hamnar i skymundan men jag tror det lätt blir så när man har en hund som, om den fick, hade kunnat tänka sig att bo under ens skin :D . Ikaros är husseshund och vill bara vara med Magnus och Ozzy håller sig oftast för sig själv och vill inte ha någon närhet så det går nog ingen nöd på någon men det är klart att bloggen mest handlar om Zombie nu för tiden :) . Hon har verkligen stulit mitt hjärta min lilla tjej <3

Johanna tog några fina bilder idag

1 comment

  1. Gabbi, Edwin & Nixon oktober 17, 2012 9:50 e m  Svara

    Härliga bilder!!!
    Zombie låter som en riktigt mysig tös & jag håller med dig…. det är bra att skynda långsamt ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *