Nya bekantskaper

Som liten valp är det extra kul att göra nya bekantskaper och speciellt kul är det när den andra hunden faktiskt vill leka lite också, något Zombie inte är bortskämd med direkt. Senaste kompisen heter Mira och är en Sheltie. Mira är perfekt för Zombie, både i storlek och temperament :D .

Min lilla skrutta har haft några tråkiga dagar då jag har jobbat men idag fick hon ett litet träningspass fritt följ med vägledning av Johanna. Jag tycker det är så svårt att se hur det ser ut så det är perfekt att ha en egen tränare som klickar och uppmuntrar och framförallt informerar mig om när jag gör helt tokigt. Idag var det tredje träningspasset när det gäller det fria följet och det kändes som polletten verkligen trillade ner idag.

Idag var Johanna över och vi bakade cupcakes. De fick rosa smet, rosa glasyr och rosa strössel :D . Väldigt tjejiga muffins och väldigt goda :D mums!

 

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *