Miljöträning i stan

Idag åkte jag och Johanna in till stan med våra aussietjejer. Vi tog en liten sväng bland alla människor och stannade vid saker som skulle kunna tänkas vara spännande/otäckt för en liten valp. Den otäckaste Zombie såg idag var en fontän, det var tydligen djävulens påfund att vatten sprutade upp ur ingenstans. Det näst otäckaste var en staty av en åsna. Det bästa med Zombie är hennes nyfikenhet. Även om hon tycker något är otäckt så är hennes nyfikenhet starkare vilket gör att hon reder ut det mesta med lite vägledning från mig. Efter att vi gått en sväng avslutade vi med lite fika. Zombie var jätteduktig och även om det är svårt att hålla sig lugn så gjorde hon faktiskt det. Det var en stimulerade dag för tjejen och när vi kom hem slocknade hon direkt och sov som en stock i två timmar. Nu är hon vaken igen och full av hyss :D .

Zombies första bussresa. Det var inte lätt att hålla balansen på den skumpiga bussen.

Vart är mitt fika?

Typiskt aussiesar att de måste vara uppe famnen :D

Mina finaste tjejer <3

Nu blir det filmtajm. Första filmen är på när båda tjejerna ska försöka balansera på en glansig kula. Vissa lyckas bättre än andra.

Den andra filmen visar hur modig min lilla Zombie är. Första gången hon ser en gallertrappa.

2 Comments

  1. henric september 27, 2012 5:07 e m  Svara

    Angående trappan. Det finns en trapp nere i småbåtshamnen i linköping som är 10steg i hög sen ett ganska många meter överen en smal bro & sen ner igen. Allt är gallerdurk. Alla hundar jag haft med mig dit har varit väldigt tveksamma att gå över men brukar gå bra efter en stunds träning. Finns bra badmöjligheter & lite grönområden därnere också så rekomenderar att du tar en vandring ner dit med vovvarna

  2. Jenny september 28, 2012 11:00 f m  Svara

    Vi får nog inte ha var den så länge, över helgen har dom lovat snö. Sen bli det nog snöfritt lite till. Dåligt för våran inoff agility på söndag. Men bra mot mörka kvällar.

    Kul med stadsmiljöträning, vi bor mitt i stan och är urusla på det. VI går bara till skogen hela tiden.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *