Rätt sinnesstämning

Jag är lite av en känslomänniska och Zombie är expert på att läsa av mina känslor. Det kan i många lägen vara användbart men som jag skrev för ett par dagar sen har det varit lite tungt på sistone. Detta beror på att jag känt mig trött och lättirriterad och då haft en låg tröskel för alla de knasigheter och allt det bus som Zombie har för sig. Detta har lett till att hon varit stundom fruktansvärd att ha och göra med. Från i söndags har jag verkligen försökt tänka på vad jag utstrålar och det är otroligt vilken skillnad det blivit. Hon är som hon ska vara, pigg och glad utan att för den sakens skull spela över och bli hetsig. När vi var iväg och tränade idag var hon samlad och hade inga problem med att slappna av och vara passiv. Det känns underbart och nu ska jag bara hålla kvar den här sinnesstämningen och vara vaksam över hur mitt humör, och hur jag mår, påverkar Zombie.

Ozzy har fortsatt vila så när jag åkte med Johanna ner till klubben idag var det bara Zombie som fick följa med. Vi lekte mest och tränade lite sitt och ligg. Bilder togs det i mängder och visst är hon vacker min lilla tjej <3.

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *