Mitt hjärta

Den har infunnit sig ett lugn i mig. Äntligen har jag hunden jag väntat på så länge och det är en magisk känsla. Zombie är mycket hund på alla sätt en hund kan vara. Hon har en vilja och envishet jag aldrig sett maken till. Hon är intensiv till den grad att jag ibland undrar om hon har alla hästar hemma :D . Hon älskar att träna och att göra saker med mig och vad mer kan jag önska mig. Hon är just nu inne i en fas då hon äter sniglar och allt annat äckligt hon kan få tag på…när jag tänker efter har hon varit inne i den fasen sedan jag fick hem henne :D . Hon är alldeles för social i den bemärkelsen att alla främlingar vi möter är potentiellt nya vänner. Hon är hemsk mot Ozzy och om hon fick bestämma skulle hon få bita på honom hela dagarna. Det bästa med min Zombie är att hon älskar mig över allt annat. Alla andra är bleka i jämförelse ;) . Det är en speciell känsla att ha en individ tycka om en så mycket. Hon är så fin och jag är så glad att det var just hon som hittade hem till mig <3.

Livet som trehundsägare är lite krångligt men det har gått som väntat. Det blir en hel del extra arbete men det är mest nu när hon är liten. Annars tycker jag inte det känns som så stor skillnad. Det var mycket värre att gå från en till två hundar än två till tre. Jag älskar min lilla flock <3

Hittade lite gamla bilder från när hon var 9 veckor :)

3 Comments

 1. Anna Karlsson september 1, 2012 7:22 f m  Svara

  Hon är jättefin! Det ska bli spännande att se hur hon utvecklas. :)

 2. Gabbi, Edwin & Nixon september 4, 2012 11:10 f m  Svara

  Zombie verkar vara jättehärlig och jag tror ni kommer gå långt tillsammans.
  Det ska iaf bli väldigt kul att få följa er på vägen dit! :)

  Har du några speciella planer med lilla tösen? (det kanske du har skrivit innan ;) )

 3. buy cheap auto insurance juli 22, 2013 9:06 e m  Svara

  I don’t even understand how I finished up here, but I believed this post was great. I don’t
  realize who you are however definitely you’re going to a famous blogger in the event you aren’t already.
  Cheers!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *