Liten blir större

Jösses vad fort hon växer! Tiden bara springer iväg men jag känner mig för trött för att riktigt njuta av den. Hon har dock blivit bättre på att sova på nätterna vilket är väldigt skönt. Jag har till och med sovit rätt bra ett par nätter nu vilket dels beror på att jag börjar vänja mig vid att hon finns i sängen och kan slappna av men också för att hon kan hålla sig mycket längre nu. Jag längtar tills jag kan få en full natts sömn för det behöver jag verkligen. Att ha valp och att jobba samtidigt är verkligen inget jag rekommenderar ;) . Magnus är visserligen jätteduktig här på dagarna och han kämpar på han också :) .

Idag har vi träffat Anna och hennes vita. Det var alldeles för länge sen vi såg men det hoppas jag det blir ändring på. Vi tog idag en kort kort promenad där Zombie sprang omkring och busade samtidigt som hon försökte spana in Annas hundar för att ta reda på vilka de var för några. Zombie har inte de vanliga valp ritualerna som inkluderar att lägga sig på rygg eller visa sig liten utan hon bara springer på och kör sitt race. Vad det kommer innebära för framtiden får tiden utvisa men just nu verkar det vara en orädd och bestämd tjej jag har att göra med :D . Passiviteten gick kanon idag också, men det är ju inte så klurigt med små valpar för när de är trötta så sover de :) .

Har så många fina bilder men jag börjar med de Anna tog <3

Det får nog bli en ny skörd bilder imorgon för om jag lägger upp alla på en gång kommer ingen orka kolla igenom dem plus att jag har en valp som kräver min uppmärksamhet just nu :D . Mina bilder och fler av Annas får helt enkelt bli i ett annat inlägg en annan dag :) .

5 Comments

 1. Anna med flock augusti 9, 2012 9:00 e m  Svara

  Tack för idag! Var jättekul att ses och roligt att få se ditt nytillskott. Hon verkar vara en härlig krabat, pigg, nyfiken och framåt… precis som en valpis ska vara ;-)

  Hoppas du får en skön helg och hinner vila lite också, det tar på krafterna att ha valp… man förtränger det dock fort när de väl blivit större.

  Vilken härlig bild du lyckades fånga på mina (den sista)… själv lyckades jag bara få bilder där Ina ser het galen ut, fröken knas!

 2. Elin augusti 9, 2012 9:56 e m  Svara

  Åh, jag vill också träffa den lilla sötfisen! Trassel har ju uppfostrat två kullar så hon kan nog ta hand om Zombie! ;)

 3. Sussie augusti 9, 2012 10:27 e m  Svara

  Så söt! Hon har exakt samma ögon som Haven :-)

 4. Jeanette, Sly & Maya augusti 11, 2012 2:33 e m  Svara

  Jättetrevligt att ses idag & få träffa nyförvärvet! Tycker du fått hem en riktig pärla <3 Ni kommer ha mycket roligt ihop :-) Kram!

 5. Gabbi, Edwin & Nixon augusti 11, 2012 8:56 e m  Svara

  Oj vad lilltösen växer, hon börjar redan bli större. Valptiden går så fort!
  Bild nr två var så härlig på er :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *