Kompisar och kamp

Ozzy har varit så himla snäll mot Zombie och igår lossnade det ytterligare när Ozzy bestämde sig för att hon går att leka med. Nu har jag visserligen problemet att det är svårt att få Zombie att lämna Ozzy i fred :) . Jag har hellre det problemet än att han inte tycker om henne. Det är väldigt sött att Zombie får klättra på honom och hålla på som hon vill. Hon tycker nog att han är rolig och tråkig på en och samma gång. Ozzy är inte lätt att få igång till lek så hon får verkligen jobba för det, men det är få som är så ihärdiga som valpar så hon lyckas för det mesta.

Zombie är nu helt frisk från sin urinvägsinfektion så nu är det inga mer kissar inne. Sen kan det väl bli så att det händer en olycka någon gång ibland men jag ligger verkligen i och springer ut och in i tid och otid :) . Idag har vi kampat massor med många olika leksaker och annat jag hittat. Jag vill att hon ska tycka att allt jag erbjuder är roligt. Vissa saker måste jag jobba mer med medan det går lätt med de hon fattar tycke om direkt. Idag har hon verkligen tagit i vid flera tillfällen så det ska nog få ordentligt med kamp i men tjej. Idag har hon fått följa med till Magnus jobb för att träffa hans arbetskamrater. De tyckete så klart hon var väldigt söt :) . Jag tyckte hon var lite tråkig då hon var rätt trött men det vet ju inte dom. Annars har vi mest tagit det lugnt idag.

1 comment

  1. lisajanis augusti 2, 2012 8:41 e m  Svara

    otroligt söta!! skönt att det går så bra!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *