Första badet

Nu har det snart gått en vecka sen jag hämtade hem Zombie :D . Just nu ligger hon och sover i sin bur bredvid datorn för hon är väldigt trött efter att ha varit iväg med alla hundar och badat. Zombie var i en gång med hela kroppen och verkade mest bli chockad över att man blir blöt av vatten :D . Hon var i och plaskade massor så det kan nog bli en badhund av henne också. Ikaros har blivit jättemodig och är ute i vattnet en hel del och doppar sig bara mer och mer. Simmar gör han inte men det märks att han tycker det är kul med vatten. Ozzy var i och simmade idag vilket var kul. Det var ett tag sen han behagade simma ut och hämta leksak. Idag var han ute flera gånger även om det var korta kast.

Zombies öron har börjat resa sig!! Redan känner jag?! Vi får se hur det utvecklas, vem vet jag kanske får en aussie med uppåtöron :D . Hon växer så det knakar och imorgon är det dags att väga henne och jag kan tänka mig att hon ligger runt 4 kilo. I natt han Zombie försökt sova på mitt huvud, min rygg och min rumpa, livet är gött när man är en liten aussie :D . Ikväll väntar agilitykurs med Ozzy. Ska bli skönt att hitta på något bara han och jag <3

2 Comments

  1. Anna med flock juli 31, 2012 8:00 e m  Svara

    Har ju varit bortrest men nu har jag läst ikapp lite… härligt att du fått hem din tös, ni verkar ha funnit varandra direkt! Ljuvliga bilder :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *