Kennelläger

Oj vilka intensiva dagar det har varit. Det har inte bara hänt en massa roliga aktiviteter utan även Zombie har utvecklats massor. Hon är en riktigt liten modig tjej som älskar att utforska. Hon är också en tjej med massor av egen vilja vilken hon inte tvekar att uttrycka ljudligt om hon inte får som hon vill. Jag tror jag kommer ha att göra med denna lilla tjej men om jag spelar mina kort rätt tror jag vi kan använda den där viljan och drivet till något positivt. Zombie sover en hel del under natten och nu går vi bara ut två gånger per natt. Hon sover i sängen på heltid så att sova i bur tänker jag strunta i. Har idag börjat med burträning under dagtid istället för jag vill kunna ha henne i bur när det passar :) . Rumsrenheten är väl det som gått segast då hon fått en urinvägsinfektion. Vi fick alltså gå till veterinären redan dag två då hon inte slutade kissa. Hon gick runt och var rastlös och kissade några få droppar hela tiden. Nu äter hon antibiotika och mår mycket bättre och det känns äntligen som att hon har en chans att lära sig att inte kissa inne. Det mesta har gått smidigt med Zombie. Hon är lyhörd och har börjat förstå att Zombie är hennes namn.  Jag är totalt förälskad i min tjej och hon har lyckats charma de flesta hon har träffat.

I helgen har det varit kennelläger. Jag hade med mig Ozzy fredagen och lördagen men vi körde inget då hans kändes väldigt trött. Idag fick han stanna hemma vilket var ett bra beslut då det tydligt märktes att han behövde vila. De övriga körde sök på lördagen och brukslydnad idag. Jag har försökt snappa upp så mycket som möjligt :) . Det har varit roligt att träffa andra Fätorpare och det ska bli väldigt roligt nästa år då Zombie är stor nog att kunna vara med och inte bara är en söt valp. Här är ett axplock bilder från lägret.

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *