Välkommen hem Zombie!

Dagen har gått hur fort som helst och jag inser nu att min första dag med Zombie börjar närma sig sitt slut. Jag kan sammanfatta allt med att det känns underbart och helt rätt. Zombie är en bestämd dam som inte är rädd för att hitta på lite eget och utforska lite på egen hand. Redan nu börjar jag dock märka att hon älskar att vara nära och är lugnast när hon får ligga bredvid mig i soffan. Jag tror ingen förutom Johanna kan förstå vad det betyder för mig. Som jag har längtat efter detta och äntligen händer det och jag tänker ta tillvara på varje sekund. I Zombie har jag lagt så många drömmar och jag hoppas vi kan uppfylla många av dem. Jag har inte känt henne så länge än men hon har totalt stulit mitt hjärta.

Resan hem gick kanon. Hon pep inget och var mestadels lugn. Hon försökte klättra runt en del som den klätterapa hon är men utöver det skötte hon sig exemplariskt. Det gick kanon att introducera henne för hundarna. Jag höll henne i famnen så fick de nosa på henne. Ikaros tyckte hon var intressant men tyckte inte om när hon försökte busa med honom. Då joggade han iväg och då trodde Zombie så klart att det var jaktlek och satte efter vilket gjorde Ikaros ännu mer upprörd. Han har dock varit väldigt nyfiken på henne men han har svårt att säga ifrån när han tycker det blir jobbigt och blir istället flamsig. Ozzy som jag var så säker på skulle vilja döda henne var verkligen exemplarisk. Han såg riktigt tjurig ut vid ett tillfälle och reste lite ragg men då sa jag till honom på skarpen och då släppte han det. Efter det har han tydligt visat att han inte är intresserad av henne och går så fort hon kommer. Zombie har visat Ozzy lite respekt och faktiskt låtit honom vara. Jag vet dock att Ozzy kommer släppa det här sen och att det är de två som kommer komma jättebra överens, hon måste bara växa till sig lite först. Jag är så himla nöjd för det var så lugnt och gick så smidigt. Zombie fick även träffa Johannas hundar idag. Det kändes som vi lika gärna kunde göra det direkt eftersom vi ändå träffas varje dag. Det gick kanon!

Imorgon väntar en promenad med Johanna och sen på kvällen ska vi hem till mina föräldrar och fira min brors tjej. Det kommer bli en händelserik vecka för Zombie men av det jag sett hittills verkar hon ta det mesta med ro. Nu sover hon som en stock för att sen troligtvis vakna mitt i natten och tycka att det är dags att gå upp :D .

Jag är verkligen totalt lycklig!

Filmade lite när hon leker med en leksak. Hon är bara för söt!

Imorgon ska jag ta lite ordentliga bilder så ni får se mitt underverk med bra fokus :D

5 Comments

 1. Elin juli 24, 2012 9:59 e m  Svara

  Så glad jag är för din skull att hon äntligen har kommit till dig! Jag vet precis hur härligt det är, när jag hämtade Koira hade jag väntat i sisådär 13 år på en egen hund…
  Hoppas jag får träffa sötsnöret nån dag framöver, det vore så kul och Trassel älskar ju valpar! ^^

 2. Karin juli 24, 2012 10:47 e m  Svara

  vad roligt! Jag är säker på att ni kommer få massa kul ihop!

 3. Jeanette, Sly & Maya juli 25, 2012 1:47 e m  Svara

  GRATTIS till nya familjemedlemmen!!!! Helt UNDERBAR!!! <3 Blir allt lite valpsjuk när jag ser "sockret" ;-) Kram!

 4. Nathalie och Ayax juli 25, 2012 6:13 e m  Svara

  Härligt att hon äntligen har kommit! :D Supersöt är hon ju också! ;) Är precis som Karin helt övertygad att ni kommer få många roliga och aktiva år ihop! :) Lycka till nu med allt valpbestyr ;) kram

 5. Disa juli 30, 2012 10:06 f m  Svara

  Söt hon är! Grattis till den lilla och stort lycka till!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *