Gå tid, GÅ!

Tiden sniglar sig fram just nu! Kan det inte bara bli tisdag någon gång så jag få hämta hem henne :) . Nu är hon veterinärbesiktigad och hon fick inga anmärkningar, jag var inte orolig men det är ändå en lättnad. Jag har även fått se protokollet från valptestet vilket vad jag förstår inte är så vanligt. Det var kul och intressant läsning. Idag har jag även fixat med förskärning så att det är klart inför tisdagen. Jag ska åka och köpa foder i dagarna så att det finns också och sen är jag helt redo att hämta hem henne. Nu hoppas jag bara att Ozzy inte är för negativt inställd till att ha en valp här och att Ikaros vågar stå på sig :D . Han är så himla snäll mot valpar så att det nästan blir fånigt. Jag hoppas han kan hitta lite mod och säga ifrån när han tycker det är jobbigt :) . Det tar nog ett par dagar innan hon kan hoppa upp i sängen (vi har en väldigt låg säng) så han få gömma sig där så länge det går :D

Kan det vara så att vi hittat varandra direkt? <3

1 comment

  1. Anna med flock juli 21, 2012 7:35 f m  Svara

    Åh vilket mysigt kort på er! Härligt att du snart har din lilla fyrbenting hos dig :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *