Drop-in kurs

Igår var jag och Ozzy på drop-in kurs för Anna Karlsson. Tidigare veckor har jag inte riktigt vetat vad jag skulle vilja träna på men så här om dagen kom jag på att det faktiskt finns några saker som jag verkligen inte fattat och gärna hade behövt gå igenom med en instruktör. Träningen igår fokuserade på jackosvängar, staket och threadle. Det var så himla skönt att få gå igenom dem noggrant och sen få testa med hund. Tyvärr orkade inte Ozzy köra så mycket som jag hade önskat. Redan efter vi kört jackosvängarna så gav han upp och orkade inte mer. Han kämpade på men det blir inte så bra som man kan önska. Jag fick i alla fall känna på de olika övningarna både genom att gå dem själv och genom att försöka springa med Ozzy. Nu känner jag att jag har god koll på vad de innebär och hur det ska se ut så nu kan jag träna på det på egen hand. Det var verkligen kul att träna igår och det fick mig att längta ännu mer tills Zombie är stor nog att kunna köra agility på riktigt ;) .

Nu är det sex dagar kvar tills jag hämtar hem Zombie och jag jobbar tre av de dygnen så jag misstänker att tiden kommer gå fort :) . Snart dags att åka till jobbet och påbörja det första av de dygnen :) .

1 comment

  1. Anna Karlsson juli 18, 2012 2:47 e m  Svara

    :D bra jobbat igår, snygga höftvridningar ju! :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *