Valparna 7 veckor

Nu är det nära! Det känns så underbart och hon är så söt att jag storknar :D . Idag var hon så busig och vi kampade och pussades. Det är mest jag som pussar henne men ibland får jag en tillbaka. Idag var planen att det skulle bli ett kort besök men som det ofta blir när man parkerar sig i valplådan så springer tiden iväg och så plötsligt inser man att man suttit där i en timme. Då var valparna sovsugan så då fick vi vänta på att de skulle vakna igen så vi kunde fota lite. Idag har jag bestämt mig, hon kommer att kallas Zombie, det kommer passa henne bra :) . Ett coolt namn till en cool tjej. Det enda tråkiga med dagen är väl att mitt objektiv gick sönder precis när vi nästan var färdiga med fotandet. Nu måste jag beställa ett illa kvick för jag vill inte stå utan objektiv i nästa vecka :) .

Avslutar med en film som är lite skakig men som är kul för mig att ha :)

5 Comments

 1. Anna Karlsson juli 16, 2012 7:20 e m  Svara

  Lilla Zombie, hon är helt klart gulligast! Jättefin!

 2. Jenny juli 16, 2012 8:20 e m  Svara

  Zombie blir nog toppen på den söta busen :)

 3. Elin juli 16, 2012 8:37 e m  Svara

  Yeah! Det enda dåliga med att du väljer det namnet är att jag ju inte kan döpa min framtida hund till det… ;)

 4. Anna med flock juli 17, 2012 11:36 e m  Svara

  Bedårande söt är hon och namnet är ju helt underbart :)

 5. linnea juli 18, 2012 9:17 f m  Svara

  Väldigt fin blogg du har, hit kommer jag tillbaka. Fantastiska bilder på farligt söta valpar :) Får man fråga vad du har för objektiv?

  Lycka till med valpisen!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *