Nya bädden

I veckan var jag och handlade en biabädd till hundarna. Börjar med en för att se hur intresset är. Johanna har nämligen sagt till mig att hundarna tycker om att ligga i hennes hundars biabäddar när de är där. Intresset har varit minst sagt milt och Ikaros vill inte ens ta i den med tång. Ozzy har jag lagt i den ett par gånger och då ligger han kvar en stund tills han anser sig ha lydigt matte länge nog, men så igår hände det, han gick och lade sig i bädden frivilligt :D . Jag tror nog Ozzy kan tycker den är rätt mysig faktiskt och förhoppningsvis vill väl valpen ligga i den också. Om intresset blir större så köper jag en till men efter det tror jag inte jag har plats för fler om vi ska ha något golv kvar att gå på i lägenheten :D .

Idag åkte jag till Mantorp för att titta på ett par Jeppe grindar som min pappa sett en annons på. Det verkade jättebra så jag köpte dem. Nu ska de bara installeras också men efter det är det bara att tona ruterna kvar att göra på bilen så är den 100% hundanpassad :) . Det är så himla skönt att ha bil. Jag blir fortfarande glad bara av att tänka på det. Jag gissar att jag om ett tag kommer bli som andra bilägare och klaga på det dyra bensinpriset och att bilen är ett svart hål som bara äter pengar, men där är jag inte än. Just nu njuter jag bara av friheten som en bil innebär :) .

Nu är det inte långt tills jag åker för att hämta hem min lilla tjej, det är bara 9 dagar kvar :D

5 Comments

 1. Linnea med Zumi & Norrie juli 15, 2012 8:21 f m  Svara

  Vi har haft bil i snart tre år, och jag blir fortfarande glad av att se den! :-) Det ÄR ett underbart privilegium med bil!

 2. Ulrika juli 16, 2012 3:42 e m  Svara

  Hej! Vad är det för mått på bädden? Har funderat på att investera i en. Söt Ozzy är! Förresten så är min vovve bästa kompis med Ozzy´s syrra Opal!
  Hälsningar Ulrika med Rödmossa Ulli (Leia)

  • Sara juli 19, 2012 6:49 e m  Svara

   Jag kommer faktiskt inte ihåg storleken men jag tror det var den näst största varianten :) . Härligt att få hälsningar från så många av Ozzys släktingar :D

 3. Ulrika juli 16, 2012 3:46 e m  Svara

  Tillägg till förra kommentaren: Inte bara Opal utan även mamma Äzzi!!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *