Argh!

När jag äntligen får det förbaskade redigeringsprogrammet att fungera så vill inte youtube ta filformatet och när jag försöker ändra filformatet havererar datorn varje gång jag försöker…min dator har börjat krångla massor vilket stressar mig då den inte är gamla alls. Köpte den i december…Det fick bli att ladda upp filmerna utan att ha fixat med dem för det funkar i alla fall.

Idag var det veckans bana och det blev en agilityklass I bana. Det kändes riktigt bra men när jag ser filmerna känns det inte alls lika bra. Det känns som han springer mycket snabbare än vad han gör…eller rättare sagt ibland har han jättefin fart men så har vi sträckor där det går som sirap. I denna bana blev det riktigt segt efter gungan där vi avstannar helt och sen ska komma igång igen på det han har svårt för nämligen tunnlar. Det tar lång tid att få upp farten igen efter det. Dessutom fuskar han båda gångerna på kontaktfältet på balansen. Jag får helt enkelt vara på honom mer. Tyvärr känner jag inte att jag kan lära in någon kontaktfälts beteende då inlärningen av det skulle vara oinspirerande för omotiverade Ozzy och helt ärligt vet jag inte om jag vill lägga tiden på det. 2 av 2 på är ju helt uteslutet och running har jag inte så bra koll på i vilket fall. Jag kommer helt enkelt låta det vara och vänta in honom mer på balansen och vänta in honom så att han inte riskerar att hoppa av för tidigt. Annars var det väldigt kul idag och även om jag tycker att han kan ge mer så går det ändå åt rätt håll :) .

2 Comments

  1. Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva juli 14, 2012 9:04 f m  Svara

    Svar: Åh, Zombie var häftigt! Med tanke på att du och Johanna umgås mycket så kan kanske Java och Yaya bli lite likt. Fast på agilitybanan är ju Yaya väldigt bra att ropa.

    I värsta fall får du väl vänta tills Valpen kommer hem, och se vad som känns bra. Det kan ju bli ett helt annat namn då : ) Thyra hette ju Valpen ett tag.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *