Bilägare och 6 veckors valpar

Äntligen! Det är minst sagt på tiden, Magnus och jag har blivit med bil :D . Jag har letat runt och pluggat på rätt länge nu så det kändes lite konstigt när bil nummer två var precis det vi sökte. Letandet blev alltså kort och jag välkomnar med glädje våra alldeles egna Saab 9.5 till familjen. Jag hoppas vi får många skadefria år tillsammans :) . Här har ni en bild på min skönhet. Nu ska det bara beställas grindar och köpas lastgaller och tona rutorna :) .

Jag invigde bilen direkt genom att åka till Nina och hälsa på valparna. Jag har tyckt att min lilla tjej varit så lugn när jag varit där så idag samlade jag mod till mig och frågade Nina om det var så att hon var den lugnaste av dem eller om det bara varit otur att hon varit lugn när jag varit där. Nina bara skrattade åt mig och informerade mig att hon minst sagt var lika busig som de andra :D . Precis efter jag sagt det var det som min lilla tjej hörde mig och minsann ville visa för sin blivande matte att jag är minst lika busig som mina systrar, så hon körde ett litet race i valphagen. Hon verkar vara en bestämd dam min lilla tjej och vill verkligen ha sin vilja igenom och om hon inte får det så blir hon högljud. Hon är söt som socker och för var vecka blir jag bara mer och mer kär i henne. Hon älskar att vara i famnen och är så lugn när man håller henne. Idag fick jag flera mysiga pussar av henne. Åh vad jag längtar tills om två veckor när jag får hämta hem henne <3

Som ni kanske märker har jag fortfarande inte beslutat kring namn. Jag tänker avvakta tills det känns helt rätt för det finns ingen anledning att stressa :) . Nu till lite bilder!

8 Comments

 1. Sussie juli 9, 2012 10:09 e m  Svara

  Åh vad roligt att jag hittade hit och att du också ska skaffa aussie!!! :-D Fick precis hem min andra aussie för 2 veckor sedan! :-D En galen liten red merle pojke vid namn ”Haven” <3

  Ska nog fortsätta följa era äventyr ;-) Vad har ni för planer? :-)

 2. Nathalie och Ayax juli 9, 2012 10:16 e m  Svara

  Så underbart söt hon är! <3 Hoppas nästkommande 2 veckor går fort så du får hem henne snart! :)

 3. Anna med flock juli 10, 2012 8:16 f m  Svara

  Härligt med bil :)

  Hon är ljuvligt söt din tjej! Kan tänka mig att du längtar tills du får hem henne. Kram

 4. Jeanette, Sly & Maya juli 10, 2012 10:04 e m  Svara

  Oj, oj! Vad fin hon är den blivande familjemedlemmen <3 Kanon med ny bil! Kram från oss

 5. Karin juli 11, 2012 11:31 f m  Svara

  Hej!

  Vilken underbar liten tjej. Jag bodde granne med Nina när hon bodde i Vånga.
  Var då och tittade på hennes valpar svårt att motstå dessa.
  Lycka till med din nya familje medlem jag kommer att följa er.

  • Sara juli 11, 2012 2:45 e m  Svara

   Ja, de är minst sagt svåra att motstå :) . Titta gärna in igen! :)

   //Sara

 6. Christine & Zelda juli 11, 2012 9:24 e m  Svara

  Men ÅHHH…så fin hon e din lilla tjej! Ska bli så kul att följa er och få se om/hur lik hon blir storasyrrorna sina :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *